Har du klappet en kråkebolle? Det kan du gjøre hos oss

I Risør Akvarium kommer du tett inn både fisk og havdyr. Vi har mer enn 500 ulike arter. – Skal lure på hvor mange du klarer å finne? Bli med på skattejakt! Kanskje vil du tegne og fargelegge den fisken du likte best, eller være med å mate fiskene? Kom da vel!

Hvor mange arter finner du?

Vi har mer enn 500 fisk og havdyr i akvariene våre. Hvor mange av disse klarer du å finne i løpet av besøket hos oss? Vi har skjema hvor du kan krysse av når du finner en ny art.

Fargelegg en fisk, delfin, blekksprut eller sjøhest og lek med den i det digitale tegnerommet.

Tegnerommet er unikt i Norge, dette må oppleves.

Bli med å mate fiskene!

Bli med oss å mate fiskene kl. 13. Dette er en aktivitet som fiskene ser frem til, og som små og store synes er morsomt å ta del i. I tillegg får alle barn et par reker av oss og de få lov å mate fiskene selv

Bursdag i akvariet!

En anderledes feiring med læring, krabbefiske, film, skattejakt, bursdagssang og bursdagskrone. Varighet 2 timer, maks 20 barn. pris kr 1500 for leie, omvisning og aktiviteter. Ta kontakt for info og bestilling.

Krabbefiske

I akvariet har vi et stort kar som du kan fiske krabber i. Vi har snører og agn, så det er bare å glede seg!

Skoler og barnehager

Risør Akvarium har et tett samarbeid med diverse skoler og barnehager, blant annet  Risør Barneskole. Vi legger undervisningsprogram til rette for deg.  Ta gjerne kontakt for mer info.