Årets bunnryddeaksjon 22. september

Årets ryddeaksjon i havna er som vanlig samarbeid mellom dykkeklubben og Risør akvarium.
Det er dessverre igjen endel skrot på bunnen av vårt havnebasseng, selvom vi har gjort en god jobb de to foregående år.
Heldigvis er det mest gammelt søppel, noe som betyr at vi sannsynligvis kaster mindre avfall på sjøen enn et man gjorde tidligere. Det vil vi ihvertfall finne ut av når vi går i sjøen lørdag 22 september.
Forskjellen fra tidligere aksjoner er at denne gangen får vi også besøk av A dykk fra Kristiansand. De vil ha en liten stand på moloen ved dykkerbua hvor de vil ha litt utstyr for salg, samt tilbud på forskjellige kurs som eventuelt kan kjøres i Risør hvis interesse.
IKKE ALLE KAN DYKKE; MEN ALLE KAN GJØRE NOE!
Vi ber derfor publikum å komme til Akvarium, hente kystlotteriet sekker og lodd og rydde en strand for plast. Sekkene leveres inn på akvarium for å være med i trekning. mer info på kystlotteriet.no Dette kan gjøres 22. eller 23. september men også andre dager!

se filmen her