Lommelyktsafari 20 oktober 16.00

Nå arrangerer vi lommelyktsafari, da slukkes alle lysene og vi bruker kun lommelykter. Det blir en magisk stemning, og vi kan gå på oppdagelsesferd blandt fisk og sjødyr. Gry leser eventyr. Alt er klart for skattejakt!
Read More

Havfiskekonkurranse for barn

Onsdag 3 oktober kl. 13.00 starter Risør Akvarium havfiskekonkurranse for barn fra 5 til 15 år. Påmelding i Akvarium starter kl 12.45 og er gratis. Første man til mølla. Fisking vil foregå på dampskipsbrygga bak Akvarium. Det fiskes i puljer av maks 8 barn om gangen. Etter ½ time veks
Read More

Årets bunnryddeaksjon 22. september

Årets ryddeaksjon i havna er som vanlig samarbeid mellom dykkeklubben og Risør akvarium. Det er dessverre igjen endel skrot på bunnen av vårt havnebasseng, selvom vi har gjort en god jobb de to foregående år. Heldigvis er det mest gammelt søppel, noe som betyr at vi sannsynligvis kast
Read More

Åpningstider høsten

Helgene 20. august til 30 sept. 12 – 16 Daglig 1. til 7 oktober 12 – 16
Read More

Lommelyktsafari

2 august kl. 18.30 – 19.30 Lommelyktsafari! Når vi arrangerer Lommelyktsafari slukkes alle lysene og vi bruker kun lommelykter. Det blir en magisk stemning, og vi kan gå på oppdagelsesferd blandt fisk og sjødyr.  Gry leser eventyr. Alt er klart for skattejakt!
Read More

Kronprinsparet på akvariet

Fantastisk dag med kronprinsparet Kronprinsparet var på akvariet og Stangholmen. Paret viste stor engasjement og hadde viktige og relevante spørsmål rund utstillingen som viste at de har hjerte for saken. .
Read More

Ny utstilling åpner 1. mai 2018 – gratis inngang kl. 12-16

Havet, plasten og du
Read More

Sesongåpning 24 mars

Risør Akvarium åpner lørdag 24 mars! Sametidlig er det Risør BY Vaffeldag hos oss  
Read More

Ny Daglig Leder

Les mer om vår nye daglig leder
Read More