Charlotte Lindvik blir ny daglig leder ved Risør Akvarium

Det er en glede å kunne informere om at Risør Akvarium har fått ny Daglig Leder og hun heter Charlotte Lindvik.
Charlotte er 36 år, samboer og mamma til 3 barn. Familien bor på Gjeving.

Charlotte er utdannet Allmennlærer, Seilmaker og Dykkerinstruktør.  Hun jobber  i dag som dykkerlærer på Risøy Folkeskole, i tillegg driver hun sitt eget seilmakerverksted med kiting som spesialfelt. Hun har havet som både arbeidsplass og lekeplass. En perfekt bakgrunn og profil for Risør Akvarium som formidler og leverer kompetanse om livet i havet til barn og unge.

Charlotte starter opp 1. jan 2018 i 20% stilling da hun ønsker å følge klassen sin ut skoleåret på Risøy Folkeskole. Fra 1. juni 2018 er hun for fullt ved Risør Akvarium.

Det er har vært en grundig ansettelsesprosess ved Risør Akvarium, det var nesten 30 søkere til stillingen, flere har vært på flere intervjuer, vi er helt sikre på at valget er rett med Charlottes bakgrunn og personlighet.

Vi ønsker Charlotte velkommen til Risør Akvarium – Sørlandets eneste saltvannsakvarium – på brygga i Risør.