Vi søker Daglig Leder

Risør Akvarium er Sørlandets eneste saltvannsakvarium, og har mer enn 100 arter og 500 fisk og havdyr å vise frem. I Risør Akvarium kan du se de vanligste slagene av fisk og havdyr i Skagerak. Risør Akvarium er en stiftelse som er opprettet av Risør kommune i 1996 og har som formål å ivareta og drive sjøakvarium med publikumsbesøk. Risør Akvarium skal være en visnings- og læringsarena for livet i havet, marin forsøpling, Raet nasjonalpark og kystkultur.

Risør Akvarium er et lærerikt og spennende opplevelsestilbud for både barn og voksne.

Vi søker Daglig Leder for snarlig tiltredelse

Oppgavene vil være

 • Videreutvikling av det faglige produktet
 • Daglig drift m/personalansvar
 • Oppsøkende salg mot gruppemarkedet
 • Marked, informasjon og PR mot privatmarkedet
 • Skaffe midler og gjennomføre utviklingsprosjekter
 • Nettverksbygging og nye samarbeidsmuligheter både lokalt/regionalt/nasjonalt
 • Kunnskapsformidling til barnehager og skoler
 • Utvikle akvariet som eventarena
 • Forberede styresaker og iverksette vedtak.
 • Samarbeid med Risør Kommune og aktuelle reiselivsaktører lokalt/regionalt/nasjonalt
 • Operativt markedsarbeid

 

Vi ser etter en ansvarsbevisst, utadvendt person som liker å jobbe utadrettet og være akvariets ansikt utad. Du bør ha marin interesse og kunnskap om havets ressurser. Du bør ha noe teknisk bakgrunn, være strukturert og fleksibel i oppgaver og arbeidstid. Du må være god på å skape og jobbe operativt med markedsaktiviteter og hele tiden se muligheter for å øke antall besøkende til Risør Akvarium.  

For den rette personen er dette drømmejobben, du kan forme hverdagen din selv og skape deg din egen arbeidsplass. Du har stor frihet, men også et stort ansvar. Du representerer en viktig reiselivsaktør i regionen og en læringsarena for barn og unge.

Du rapporterer til styret, lønn etter avtale og søknader vurderes fortløpende.

Søknad og CV sendes til mail@risorakvarium.no

For evt. spørsmål kan Kari-Anne Røisland Consulting kontaktes på tlf. 90995774