Bli med på barneløpet og få gratis inngang hos oss

Risør Festuke arrangeres for 6. år på rad gjennom hele høstferien fra fredag 29. september til og med søndag 8. oktober 2017 med et særlig fokus på idrett og kultur.

For Risør Festuke er det viktig å skape positive aktiviteter for barn og voksne gjennom hele høstferien og det legges derfor opp til mange ulike tilbud og aktiviteter gjennom de ti dagene festuka varer.  Viktigheten av å lage en innholdsrik høstferie for barna som viser mangfoldet i byen, er viktig også for Risør Akvarium, som aktivt går inn for å backe opp om festuka og det arbeidet som legges ned.

Alle barn som deltar i Risør Festukes barneløp fredag 29. sept kl. 12.00 får derfor også en gratisbillett til Risør Akvarium. Billetten må brukes under Risør Festuke 2017. Risør Akvarium har også åpent hver dag under Risør Festuke kl. 12.00-16.00, og de holder til på Dampskipsbrygga.

 

start-barnelopet-fredag-kl-12-00

 

  1. Risør Akvarium

    Bli med i barneløpet og få en gratis inngang hos oss

  2. Risør Akvarium

    Vi digger festuka, les hvorfor