Sommerens nyhet

Hver mandag og torsdag i juli har vi satt opp en artig kveldsforestilling som er kalt «8 millioner». Det er Risør-jenta Matilde Ibsen som har regien og hun har med seg lokale skuespillere

Forestillingen handler om Iben og Willhem som bor i en liten by langs kysten i Norge. En dag oppdager Ibens hund, Max, en fisk som har satt seg fast i en plastikktråd. »De to bestemmer seg for å finne noen som kan hjelpe dem å få fisken løs, men ikke alt går som planlagt på veien når de to plutselig befinner seg foran et  mystisk spøkelse med en stor utfordring til dem. Sammen med Max legger de to barna ut på en reise hvor både kunnskap og vennskap spiller en viktig rolle, og med hjelp fra publikum på reisen kan allting skje…

’’8 millioner’’ er en forestilling for barn hvor barna følger karakterene på reisen de er på ved å bevege seg mellom diverse deler av akvarie-lokalet. Hensikten er at barna føler de er med i handlingen fremfor å bare se på hele stykket. Stykkets intensjon er å være lærerikt samtidig som det er underholdene, og forhåpentligvis gjelder dette for de voksne så vel som for barna.

Det er kun plass til 30 personer hver kveld så sikre deg billetter ved å bestille på nettet,

du bestiller billetter her

Foto: Tore Myrberg, www.irisor.no