Nye medlemmer i stiftelsen Risør Akvarium

Med fokus på synlighet, besøksutvikling og en god økonomikontroll, er styret i Risør Akvarium fornøyd med tingenes tilstand. Men, å lene seg tilbake i stolen er det ikke tid til. Fortsatt er ønsket og målet å få enda flere til å oppdage skatten som ligger ved bryggekanten i sentrum av Risør, og å forvalte midlene på en god måte.

Kommunen og risørpolitikerne er akvariets viktigste støttespiller til stiftelsen, og er gode å ha med på laget.

Styret har nettopp fått tre nye medlemmer, og består i dag av leder Gerd Langmyr, Morten Homme, Erik H. Henriksen, Åse Fjellstad, Yngvar Aanonsen og Mona S. Rambo. Med ulik yrkesbakgrunn så som biolog, lærer, økonomi, administrasjon og innovasjon i tillegg til å ha en ungdommelig ny-pensjonert fiskehandler i styret har de sammen med daglig leder Tore Barstad en klokkeklar tro på framtiden til akvariet, en av Risørs store attraksjoner.